Reviews

Persoonlijke ervaringen van mijn klanten. 

Loopbaancoaching Reviews

Toen ik er zelf niet meer uit kwam welke weg ik kon en wilde bewandelen in mijn carrière, heb ik door de fijne, objectieve gesprekken met Corien stapsgewijs veel inzicht in mijzelf gekregen en waar ik energie van krijg. Mijn sterke kanten en valkuilen kwamen daardoor aan het licht op een manier die ik zelf niet direct verwacht had. Tijdens het Corien gaf me geen pasklare antwoorden voor de korte termijn, maar inzichten met een meerwaarde voor de lange termijn. Zo ontdekte ik kwaliteiten die voor mij vanzelfsprekend waren en ook dat je niet altijd een diploma nodig hebt om ergens toch de vaardigheden voor te bezitten. Het coachtraject heeft me echt verder geholpen én heel concreet aan een nieuwe baan!
Evelien, 43 jaar / Klantwaardering 10
Loopbaancoaching
Corien is zeer kundig en vriendelijk. Door middel van de opdrachten en gesprekken krijg je een goed beeld van wat je kunt en waar de mogelijkheden liggen. Het waren fijne gesprekken die soms zelf mijn verwachtingen overtroffen, omdat de gesprekken me echt aan het denken hebben gezet.
Wiebe, 30 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Voor mij kwam het op het juiste moment, in verband met de snelle veranderingen op mijn werkplek. De aandacht en reflectie zijn waardevol geweest voor mij. Ook om op een andere manier te kijken naar hoe ik handel, en waar ik mijn plezier uit haal, en waar niet. Ook dat laatste was voor mij goed om bloot te leggen. Voor mij was het perfect.
Monique, 49 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Bedankt voor de mogelijkheden die je mij hebt geboden om mij met een andere blik naar mijn Horizon te laten kijken en de warme manier waarop je de gesprekken aangaat.
Marrit, 45 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
Dank je wel voor je luisterend oor, je heldere uiteenzetting en je bemoedigende woorden, zodat ik weer met durf een nieuwe stap kan zetten!
Annuska, 49 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
De inzichten waren waardevol en de professionele manier van aanpakken. Je geeft duidelijke en nuttige informatie. Buiten dat, ben ik er bovenal verder mee gekomen. Ook jouw enthousiasme vond ik erg prettig!
Hansje, 31 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Al vanaf het eerste moment dat ik je aan de telefoon kreeg voelde het gelijk heel goed. Ze is aanstekelijk in haar enthousiasme en ze zorgt dat je je meteen heel erg op je gemak voelt. Ze luistert goed en ze luistert ook tussen de regels door. Ook stelt ze de juiste vragen om veel diepgaander tot de kern van het probleem door te dringen in vergelijking met eerdere coaches. Ze weet heel goed de kern en de dingen die voor jou belangrijk zijn uit een heel gesprek te vissen en die kort te verwoorden. Ze heeft echt een soort gave om je kwaliteiten naar boven te halen, maar ook waar je plezier in hebt.
Rachel, 28 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Corien is een enthousiaste en gedreven loopbaancoach met passie voor haar vak. Corien biedt met haar belangstellende houding een uitstekende steun, geeft verhelderende adviezen en inzichten in het vinden van een passende loopbaanrichting en brengt met haar ervaring verheldering in het sollicitatieproces zoals het opstellen van een aantrekkelijk CV en een motivatiebrief. Bovenal is Corien een prettige gespreks- en sparringpartner die je het vertrouwen geeft in een goede afloop en transparant is in het te lopen traject. PS. Corien, Goed nieuws! Ik heb een nieuwe baan gevonden. Ik ben hier super tevreden mee en heb zin om weer aan de slag te gaan. Ik wil je bedanken voor je steun, adviezen en fijne persoonlijke benadering! Ik heb mezelf op een positieve manier beter leren kennen.
Joris, 27 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching
In korte tijd heb ik een nieuwe kijk op “ik en werk” gekregen. Een waardevolle herwaardering van mezelf, mijn werkervaring, kwaliteiten, loopbaan en werk. Je leert anders kijken naar werk en je loopbaan door de opdrachten en gesprekken. Kijken naar wat ik heb en al kan en vooral naar wat ik wil. Ik hoefde niet opnieuw een studie te gaan doen. Ik bleek al genoeg in huis te hebben voor mijn nieuwe baan! Corien is een zeer prettige, rustige en makkelijk toegankelijke persoon die goed luistert en je op natuurlijke wijze op je gemak stelt. Ze weet goed in te zoomen op je vraag en denkt verder dan de gebruikelijke kaders. Ze streeft een voor jou optimaal resultaat na. Ze is een topper in haar werkgebied en een ontzettend fijn mens om te ontmoeten en mee te werken.
Peet, 59 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Ik heb veel inzicht gekregen in mijn eigen functioneren, mijn capaciteiten en hoe ik valkuilen om kan buigen naar ontwikkelingsmogelijkheden. Ook heb ik meer inzicht gekregen waarom ik niet meer gelukkig ben met mijn huidige baan. Corien, Ik heb je ervaren als een prettig en kundig persoon. Iemand die haar afspraken nakomt en op een prettige manier de spiegel durft voor te houden.
Karin, 43 jaar / KLANTWAARDERING 8,5
Loopbaancoaching
Bedankt voor jouw positieve bijdrage aan mijn ontwikkeling. Door het traject heb ik gewerkt aan vertrouwen krijgen en hebben in mezelf. Het heeft mij veel opgeleverd. Ik ga nu weer met plezier naar mijn werk.
Jolanda, 49 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
Een waardevol moment van reflectie op het juiste moment, met een kundige coach. Fijne gesprekken die mij richting hebben gegeven in het nemen van een passende vervolgstap. Het heeft mij geholpen focus aan te brengen.
Eline, 38 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
Door dit traject aan te gaan kreeg ik antwoorden door zelf actief aan de slag te gaan met opdrachten die ik toegestuurd kreeg. De opdrachten waren echt gericht gezocht naar aanleiding van de gesprekken die we samen voerden. Ze namen me mee op ontdekkingsreis naar wat voor werk bij mij past, welke kwaliteiten bezit ik en wat kan ik daar in het dagelijks leven mee. Door het enthousiasme van Corien werd ik geïnspireerd in mijn zoektocht. Ik ben erg blij met het traject en zet weer een mooie nieuwe stap in mijn loopbaan en ontwikkeling.
Tamara, 37 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
Corien is heel goed in het met je onderzoeken waar behoeften, krachten en wensen liggen. Dit doet ze op een prettige, laagdrempelige en toegankelijke, maar zeer professionele wijze. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar richting in je loopbaan!
Marinella, 48 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Ik heb een zeer waardevol traject kunnen afronden. Door middel van de gesprekken en opdrachten heb ik meer inzicht gekregen in wat voor mij belangrijk is en wat mij werkgeluk gaat opleveren. Corien kan goed doorvragen en heeft echt de rode lijn weten te vinden. Ze heeft zeer persoonsgericht gekeken naar waar ik naartoe wil. Daarnaast zeer praktische tips gekregen over branding en mijn CV.
Chris, 34 jaar / KLANTWAARDERING 10
Loopbaancoaching
Dankzij dit traject weet ik nu precies wat ik wil en zoek voor het vervolg van mijn carrière. Ik heb het afgelopen jaar veel meegemaakt. Ik merkte dat ik het niet meer alleen kon. Hierdoor moest er structuur komen en nieuwe inzichten. Ik wilde niet meer dezelfde fout maken door een baan te zoeken waarbij ik weer tegen een burn-out zit. Corien, Ik ben heel blij dat ik heb gekozen voor loopbaanbegeleiding bij jou. Je hebt me een paar keer echt verbaasd over de mogelijkheden die ik heb.
Jeroen, 36 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching
Ik realiseerde me dat hard werken als manier van omgaan met minder leuke werkzaamheden op mijn werk niet werkte. Het traject heeft me geleerd rust te pakken om te gaan doen wat echt bij mij past. Je laat eerst de breedte zien van wat er kan en daarna maak je het concreet. De flap, waarop jij alles samenbrengt, werkt verhelderend: dat het dan concreet en zichtbaar wordt en dat je je dan realiseert wat er bij je past en wat niet. En wat dat dan betekent voor de arbeidsmarkt en bijvoorbeeld vacatures. Nu werk ik in een organisatie met meer vrijheid om mijn werk te doen op een manier die bij mij past. Hier leer ik veel meer en krijg ik echt de ruimte om me te ontwikkelen. Ik voel me nu een ondernemer in loondienst en dat voelt goed. Jouw manier van aanpak is niet standaard, maar echt gericht op mij en mijn vraagstelling.
Maarten, 28 jaar / KLANTWAARDERING 8,5
Loopbaancoaching
Ik werk al ruim 15 jaar bij dezelfde werkgever. De gesprekken met Corien waren voor mij een soort “APK”. Waar sta ik? Wat kan ik? En wat zou ik eventueel nog willen gaan doen. Door middel van de gesprekken, opdrachten en testen kreeg ik daar een goed beeld bij. Een van de eye-openers die ik kreeg, is dat ik goed ben zoals ik ben. Ik hoef niet nog weer een studie of cursus te volgen. Met wat ik al heb aan kennis, vaardigheden en ervaring kan ik mijzelf profileren. Ook binnen een andere branche. Tevens hebben we mijn CV en motivatiebrief geüpdatet. Na 15 jaar was dat geen overbodige luxe. Het fijne van de gesprekken met Corien is dat ze oprecht is, ze geeft je een goede spiegel en kijkt naar wat mogelijk is.
Renate, 40 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching
Ik ben anders naar een aantal zaken gaan kijken. Ik heb veel duidelijker een beeld van wat ik wil, in wat voor omgeving ik wil werken en waar ik eventueel naar toe zou kunnen groeien. Ook de hulp bij mijn brief, cv en LinkedInprofiel waren erg goed.
Saskia, 46 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching

Sollicitatiecoaching Reviews

Op 58 jarige leeftijd moest ik vanwege een reorganisatie op zoek naar een andere baan. Ik heb Corien benaderd, omdat een oud-collega ook werk heeft gevonden met haar hulp. Ik was toch wat onzeker of ik nog een leuke baan zou kunnen vinden maar Corien liet mij inzien dat ik ook op mijn leeftijd nog erg waardevol ben voor een werkgever. Ik ben effectief geholpen met het verbeteren van mijn CV, motivatiebrief en LinkedIn profiel. Daarnaast ben ik geholpen met concrete tips bij een goede voorbereiding op een sollicitatiegesprek waardoor ik met meer vertrouwen het gesprek in ging. Corien heeft me al snel met succes door het proces van solliciteren geloodst, want na korte tijd had ik zelfs een keuze uit twee banen. Corien is een prettig en warm persoon, heeft een open houding, groot inlevingsvermogen en werkt heel praktisch. Ik heb echt heel veel gehad aan haar hulp.
José, 58 jaar / KLANTWAARDERING 10
Sollicitatiecoaching
Ik werk al ruim 15 jaar bij dezelfde werkgever. De gesprekken met Corien waren voor mij een soort “APK”. Waar sta ik? Wat kan ik? En wat zou ik eventueel nog willen gaan doen. Door middel van de gesprekken, opdrachten en testen kreeg ik daar een goed beeld bij. Een van de eye-openers die ik kreeg, is dat ik goed ben zoals ik ben. Ik hoef niet nog weer een studie of cursus te volgen. Met wat ik al heb aan kennis, vaardigheden en ervaring kan ik mijzelf profileren. Ook binnen een andere branche. Tevens hebben we mijn CV en motivatiebrief geüpdatet. Na 15 jaar was dat geen overbodige luxe. Het fijne van de gesprekken met Corien is dat ze oprecht is, ze geeft je een goede spiegel en kijkt naar wat mogelijk is.
Renate, 40 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching
Ik heb veel gehad aan het inzicht in mijn eigen competenties en capaciteiten en ook vooral in het schrijven van de juiste sollicitatiebrief. En ook waar ik niet op moet solliciteren! De positieve insteek van de gesprekken was fijn en ik heb de waarde leren inzien van mijn werkervaring. Corien, Bedankt voor de verhelderende uitleg en je tips en adviezen 😀
Patricia, 52 jaar / KLANTWAARDERING 10
Sollicitatiecoaching
Waar ik mijzelf had afgeschreven/onzeker was inzake mijn kansen op de arbeidsmarkt, heeft Corien mij ervan weten te overtuigen dat dat geenszins het geval is. Ik ben weer zelfverzekerd de boer op gegaan in arbeidsland, met een mooi CV en geholpen door de huidige arbeidsmarkt.
Freek, 44 jaar / KLANTWAARDERING 10
Sollicitatiecoaching
Corien is een coach die naast je staat, positief kritisch op een prettige manier. Ontzettend bedankt voor jouw geweldige inzet en steun op zowel vorm als inhoud. Dit betekent heel veel voor mij en mijn vriendin. Je bent een topper!
Henk, 42 jaar / KLANTWAARDERING 9
Sollicitatiecoaching
Ik ben anders naar een aantal zaken gaan kijken. Ik heb veel duidelijker een beeld van wat ik wil, in wat voor omgeving ik wil werken en waar ik eventueel naar toe zou kunnen groeien. Ook de hulp bij mijn brief, cv en LinkedInprofiel waren erg goed.
Saskia, 46 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching
Ik ben wat ouder en had heel weinig ervaring met brieven/cv schrijven en sollicitatiegesprekken voeren. Ze heeft me geholpen in mijn zoektocht naar wat ik de komende 10 jaar nog wil en kan. Een fijne opfriscursus kan ik het noemen. Corien luistert goed en heeft me gemotiveerd en gestimuleerd om mezelf positief neer te zetten in de arbeidsmarkt.
Ankie, 58 jaar / KLANTWAARDERING 8
Sollicitatiecoaching
Jouw coaching heeft mij richting gegeven en focus, met de opdrachten als hulpmiddel en jouw begeleiding als ‘sturing’. Wat is voor mij belangrijk, wat wil ik wel en zeker niet? De essentie in werk en leven. Filtering van kernwoorden, kerntaken en kernkwaliteiten. Uitgaan van je talenten en die profileren. Inzicht in en kennis van hoe de arbeidsmarkt te benaderen, hoe in beeld te komen.
Lianne, 58 jaar / KLANTWAARDERING 8,5
Sollicitatiecoaching
Corien is een enthousiaste en gedreven loopbaancoach met passie voor haar vak. Corien biedt met haar belangstellende houding een uitstekende steun, geeft verhelderende adviezen en inzichten in het vinden van een passende loopbaanrichting en brengt met haar ervaring verheldering in het sollicitatieproces zoals het opstellen van een aantrekkelijk CV en een motivatiebrief. Bovenal is Corien een prettige gespreks- en sparringpartner die je het vertrouwen geeft in een goede afloop en transparant is in het te lopen traject. PS. Corien, Goed nieuws! Ik heb een nieuwe baan gevonden. Ik ben hier super tevreden mee en heb zin om weer aan de slag te gaan. Ik wil je bedanken voor je steun, adviezen en fijne persoonlijke benadering! Ik heb mezelf op een positieve manier beter leren kennen.
Joris, 27 jaar / KLANTWAARDERING 9
Loopbaancoaching & sollicitatiecoaching

Outplacement Reviews

Ik ben anders naar mijn werk en werkzaamheden gaan kijken. Mijn cv is nu veel completer en laat de groei in mijn ontwikkeling zien. Ik ben de afgelopen 22 jaar gegroeid in mijn functie. En ik heb geleerd mezelf te verkopen. Corien, nogmaals hartelijk dan voor jouw hulp. Ik vond het heel leerzaam. Door jou ben ik nu gekomen waar ik nu ben. Zonder jou was dit niet zo snel gelukt en had ik geen goed beeld over mijn kunnen. Ik vond het fijn om met jou te werken. Super bedankt!
Diana, 46 jaar / KLANTWAARDERING 10
Outplacement > werk
Ik ging het outplacementtraject in met het idee dat het me niets zou brengen/leren. Wat verrassend dat ik er juist ontzettend veel van geleerd heb, vooral dat ik weer vertrouwen heb gekregen in mijn eigen kwaliteiten en dit zodanig toe te passen in sollicitaties, dat het me gelukt is om een leuke baan te krijgen met een mooi passend salaris! De samenwerking met Corien was waardevol. Het is fijn om met een neutraal persoon over alles te kunnen praten. Corien, Ik ben zo blij dat ik met jou het traject hebt doorlopen, hierdoor weet ik echt wat ik wel en wat ik niet wil.
Sabine, 53 jaar / KLANTWAARDERING 9
Outplacement > werk
Na vele jaren werken weet ik weer hoe solliciteren het solliciteren anno nu werkt. Ik weet nu wat er van je gevraagd wordt en de manier van solliciteren. Ik ben heel tevreden over de manier hoe het traject is verlopen. In het begin dacht ik dit gaat lang duren, gelukkig bleek dat niet het geval.
Alex, 52 jaar / KLANTWAARDERING 8
Outplacement > werk
Ik heb een mooie baan. Bedankt voor je hulp met mijn cv en mijn LinkedInprofiel, dat heeft me enorm geholpen.
Ingrid, 50 jaar / KLANTWAARDERING 9
Outplacement > werk
Het outplacement is mij niet goed bevallen, maar heel goed bevallen. Door de gesprekken en opdrachten bleef ik enthousiast en gemotiveerd. Dat had ik alleen thuis echt niet voor elkaar gekregen. Het was fijn dat ik met al mijn vragen bij je terecht kon en dat ik merkte dat jij voor mij aan de slag ging. Ik voelde me ondersteund en gehoord. Ik heb veel sneller dan verwacht een fijne baan die bij mij past met hetzelfde salaris als voorheen en met de plus waar we naar zochten.
Carlo, 60 jaar / KLANTWAARDERING 9
Outplacement > werk
Al vanaf de eerste kennismaking wist ik dat ik bij Corien "goed" zat. Door haar manier van uitleg, oprechtheid, luisteren, feedback geven en me soms afremmen, heb ik vanuit een jarenlang dienstverband, waarin alles vertrouwd en bekend was, het lef gekregen om buiten deze comfortzone te treden. Deze stap dank ik aan de professionele begeleiding van Corien. "Niet het doel, maar de lerende weg er naar toe" dit typeert voor mij het prettige traject wat ik bij Corien gevolgd heb. De opdrachten die me veel inzichten gaven, het "spiegelen", de fijne gesprekken en de vele connecties die Corien heeft, hebben me enorm gesterkt en kon ik grenzen gaan verleggen zonder enige twijfel. Ik werd meer zelfverzekerd en enthousiast, ik leerde m'n krachten en m'n valkuilen kennen, ging "proeven" bij verschillende instanties. Wat was het een mooie reis, met een lach en een traan, heel veel reflectie, praktische informatie, opdrachten, steun, support en ontwikkeling. De uitspraken van Corien zijn helpend en triggeren. Sinds een half jaar heb ik een andere baan waarmee ik superblij ben, ik veel kan leren en het belangrijkste; ik doe wat ik leuk vind en er is weer balans! Corien, Ik voelde me altijd erg op m’n gemak tijdens onze gesprekken. Dank je wel voor de bijzonder fijne manier waarop je mij hebt gecoacht en geholpen.
Anita, 57 jaar / KLANTWAARDERING 10
Outplacement > werk
Toen ik aan het outplacement begon wist ik nog niet helemaal wat ik ervan kon verwachten. Mijn verwachting was dat je ging helpen uitzoeken welke baan bij mij past en dat is ook gebeurd, maar daarnaast is er nog zoveel meer waar ze mee heeft geholpen. Ik heb mijzelf als persoon opnieuw uitgevonden en geleerd waar mijn sterktes liggen en ook mijn valkuilen. Op meerdere vlakken heeft ze mij begeleid en ondersteund: zowel persoonlijk, als met mijn eigen onderneming als met het zoeken naar een baan. Corien weet je in je kracht te zetten en dat is gewoon heel fijn. Ze is een positief persoon en weet precies waar jij behoefte aan hebt tijdens een gesprek. Dankjewel voor alles wat je mij de afgelopen maanden hebt geleerd. Dit is iets wat ik de rest van m’n leven meeneem.
Marjolein, 25 jaar / KLANTWAARDERING 9
Outplacement > werk en ondernemerschap
Het voelde als een nieuwe kans om te gaan ontdekken wat ik écht wil, nu ik de stap gezet had om te stoppen met het oude. Ik vond het leuk om bezig te zijn met alle onderdelen die uiteindelijk in kaart brachten hoe ik in elkaar zit. De speurtocht naar mijn kwaliteiten, hindernissen, uitdagingen en met open vizier kunnen kijken naar wat voor mij goed is en wat ik wilde gaan doen. Het was fijn om de inzichten samen met jou te ontdekken en te kijken wat er voor nodig was om dingen anders te doen of mezelf uit te dagen. Je enthousiasme werkt aanstekelijk en ik had ook steeds wel het gevoel dat het goed komt, ook door je geruststellende woorden en ook door je openheid in waar jijzelf tegenaan gelopen was bij het opzetten van je eigen bedrijf.
Anita, 58 jaar / KLANTWAARDERING 9
Outplacement > zelfstandig ondernemerschap

Re-integratie Reviews

Het traject heeft me veel geleerd over mezelf. Als persoon, maar ook als werknemer en collega. Ik weet nu beter wat mijn krachten zijn en wat valkuilen zijn. Waar ik sta en wat ik wil bereiken. Hierdoor ben ik beter voorbereid om een nieuwe stap te maken in mijn carrière. Ik heb veel inzichten opgedaan die ik kan meenemen mijn toekomst in. Ik voelde me veilig binnen het contact waardoor ik me kwetsbaar kon opstellen en dat heeft me veel opgeleverd en vind ik een kracht van Corien.
Imke, 43 jaar / KLANTWAARDERING 9
Re-integratie
Ik heb vooral veel gehad aan het creëren van een betere balans tussen werk en privé. Meer oog te krijgen voor de dingen die goed gaan en hieruit vertrouwen putten voor de toekomst. Het traject heeft me inzicht gegeven in mijn sterke en zwakke punten en handvaten geboden om hiermee op een gezonde manier om te gaan in de praktijk.
Alexander, 50 jaar / KLANTWAARDERING 8
Re-integratie
Het meest waardevolle is het gevoel dat ik aan het traject over heb gehouden: bij aanvang was ik nog erg onzeker, ik wist niet meer wat mijn kwaliteiten nog waren en wat voor werk ik nog zou kunnen doen. Al snel liet jij mij inzien dat er echt nog van alles mogelijk is voor mij, wat mijn kwaliteiten zijn en hoe ik die in kan zetten en dat er meer werkvelden passend voor mij zijn. Corien, Ik vond het fijn om dit traject met jou te mogen doen. Ontzettend bedankt voor al jouw tijd, moeite, energie, luisterend oor, adviezen, fijne gesprekken, goede feedback en enthousiasme! Jij hebt mij zo ontzettend fijn en goed geholpen, dit neem ik mee de rest van mijn carrière (en daar buiten) en daar ben ik je erg dankbaar voor. Je bent een geweldige coach, je hebt overduidelijk veel mensenkennis en ervaring, jij wist mij direct goed in te schatten en heel goed aan te sluiten bij wat ik nodig had. Ik heb het gevoel dat ik alles uit dit traject heb kunnen halen wat er mogelijk was. Ik heb nu de handvatten en de tools om de weg er naar toe te bewandelen. Dat geeft een positief gevoel. Dankzij jou ga ik mijn werktoekomst met vertrouwen tegemoet.
Sanne, 31 jaar / KLANTWAARDERING 10
Re-integratie
Dit maakte voor mij de re-integratie waardevol: Het proces bewandelen naar herstel (na overbelasting) door inzichten te verkrijgen hoe zaken werken. Bij stagnatie andere wegen inslaan, daar er meerdere wegen naar Rome leiden. De te nemen stappen aangepast aan de situatie. Ik voelde me serieus genomen, er werd goed geluisterd en passende opdrachten gezocht. Ik ben nooit met lood in mijn schoenen naar de gesprekken gegaan, bijna elk bezoek leverde me nieuwe inzichten op. Ik gun iedereen zo’n proces met iemand zoals jij.
Mariette, 55 jaar / KLANTWAARDERING 9
Re-integratie