Als je niet beweegt, kom je nergens

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws 2023

Oké, het was misschien niet de beste outfit om mee in het diepe te springen 💦😉 maar ik heb het toch weer gedaan 💪. Het was gelukkig een ouderwets warm bad! Vanmorgen een enthousiaste groep werkzoekenden belangeloos verder geholpen in de wereld van het solliciteren bij de Walk & Talk in Vught. Praktische informatie en tips over succesvol solliciteren, do en don’ts, een goed cv bouwen en LinkedIn🚀.

Vooraf vond ik het toch weer spannend, maar als ik over mijn mooie loopbaanvak mag vertellen dan weet ik ondertussen dat mijn enthousiasme het glansrijk wint.
 
Doen wat ik altijd doe, 1-op-1, is veel comfortabeler, maar waar blijf je als je altijd hetzelfde doet 👉 op je plek.
In beweging blijven brengt mij iedere keer weer verder en heeft me al veel gebracht.
 
Volgend jaar 7 jaar Horizon en binnenkort een nieuwe website. Genoeg te bewegen en te beleven.

Enthousiaste groet,
 
Corien Bakker
Register loopbaanprofessional RL NOLOC
 
Eigenaar Horizon Loopbaancoaching
Loopbaancoaching & Sollicitatiecoaching
Outplacement & Re-integratie