Struikelend 2024 in… en toch feest 🎉?!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws 2024

Het is niet de start van 2024 geworden die ik had gehoopt of verwacht. Een “griepje” met Kerst werd een flinke longontsteking compleet met gekneusde ribben.

Simpelweg douchen werd al een uitdaging. Een lijf wat niet meer wilde en een hoofd dat heel andere dingen dacht te kunnen. Het is een uitdagende oefening in geduld, onthaasten, vertrouwen en het omgaan met afhankelijkheden 😜 geworden.

Mijn respect voor mensen die dagelijks en langdurig om moeten gaan met beperkingen is nog verder gegroeid. Mensen die ik in mijn werk ook tegenkom in de loopbaancoaching of de re-integratie spoor 2 na bijv. een burn-out, een ongeval of long covid.

Gelukkig merk ik nu – ruim 6 weken later – duidelijk een stijgende lijn in mijn herstel en kan ik sinds een week weer face to face fijne gesprekken voeren met mijn begripvolle klanten🍀 .

De plannen voor 2024 zijn natuurlijk niet weg en die komen nu later op een moment als het lukt, als het kan of als ik er enorm veel zin in heb 😃!

Haasten heeft geen zin en snelheid heeft minder waarde gekregen.

Het zit hem toch, zoals altijd, in die kleine stappen in de goede richting, de reis ernaartoe en genieten van de kleine en grote geluksmomenten die er te vinden zijn onderweg.

En hoezo feest???

Vandaag bestaat Horizon loopbaancoaching 7 jaar 💪 🥂 🎉!!!

… Juist door die vele kleine en grote stappen in de goede richting, fijne mensen, genieten en leren van de reis en al 7 jaar genietend van de kleine en grote geluksmomenten onderweg .

Fotografie: Caroline Boogaard, Photocolors, Oisterwijk.

Enthousiaste groet,

Corien Bakker

Register loopbaanprofessional RL NOLOC

Eigenaar Horizon Loopbaancoaching

Loopbaancoaching & Sollicitatiecoaching

Outplacement & Re-integratie