Trots! In the pocket 💪

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuws 2022

Maar je was toch al Register Loopbaanprofessional? Ja, maar dat blijf je niet zomaar. Stilstaan in het dynamische loopbaanvak is geen optie. Hoe kan je anders mensen dagelijks optimaal blijven coachen bij hun problemen en ontwikkelingsvragen in werk en loopbaan?

Een mooi voorbeeld van walk the way you talk!

Het intensieve traject voor de #noloc hercertificering was gelijk een mooi moment om stil te staan bij wat ik de afgelopen jaren heb gedaan, hoe ik mij verder heb ontwikkeld als loopbaanprofessional, wat ik daarvan heb geleerd en wat ik nog te leren heb.

Het schrijven van een ontwikkelplan is ook een onderdeel van het dikke hercertificeringsdossier. Waar wil ik heen? Wat wil ik leren? Waar wil ik meer van? Wat is nodig om van toegevoegde waarde te blijven?
Mooie vragen die ik graag zelf – zij het in een andere vorm – aan mijn klanten stel 😀.

Steeds weer stap voor stap weer verder groeien, ontwikkelen en ontdekken.
Wat blijft het toch een mooi en uitdagend vak!
 
Enthousiaste groet,                                                                   
 
Corien Bakker
Trotse Register loopbaanprofessional RL NOLOC

Eigenaar Horizon Loopbaancoaching
Loopbaancoaching l Sollicitatiecoaching
Outplacement & Re-integratie